SKYLIMIT YOKOHAMA RACE TEAM PORSCHE 997 GT4 #70 NU OOK COMPLEET!2014-08-26

Nadat de bezetting voor wagen #69 reeds enkele weken geleden bekend gemaakt werd kunnen we vandaag ook de volledige bezetting van wagen #70 doorgeven! Euro NASCAR piloot Jerry De Weerdt zal bijgestaan worden door ervaren rot John Van Kouwen, Skylimit mede eigenaar Jo Lammens en Circuit Zolder medewerker Peter Belien.  

skylimitblog

Het is een team met ervaren gentlemen drivers, een ideale mix om de finish te bereiken aan het randje van de top 10. De wagen waarover ze beschikken is een Porsche 997 GT4 die in het verleden reeds meerdere keren de 24 Hours of Zolder tot een goed einde bracht. Tijdens de kwalificaties zullen ze geen  hoge ogen gooien, maar een vlot risicoloos tempo zou hun in staat moeten stellen om vlot het einde te bereiken.

skylimitblog

Jo Lammens en John Van Kouwen reden in 2011 naar de klasse overwinning met deze Porsche en willen het dit jaar over doen. 

skylimitblog

Peter Belien mocht ook reeds van het podium proeven tijdens de race promotion night. Hij reed toen samen met zijn Broer Frank Belien met de Porsche 997 GT4 waarmee hij nu ook zal aantreden. 

skylimitblog

Jerry De Weerdt kwam tijdens deze race promotion night aan de start met deze knappe Ford Mustang. De 24 Hours of Zolder wordt voor hem letterlijk en figuurlijk een stap in het duister, maar met zijn ervaring gekoppeld aan de know how van het team zijn we ervan overtuigd dat hij zich heel snel gaat aanpassen aan de Porsche. 

skylimitblog

De wagens zullen opnieuw in topvorm verschijnen dankzij First motorsport. Het team van Jo Jamers levert reeds voor het derde jaar knap werk en we zijn er zeker van dat de wagens weer klaar zijn om het 24 uren vol te houden!

skylimitblog

Jerry, John, Jo en Peter zullen samen met Karen, Danique, Gideon, Flip en Bart proberen om met 2 verschillende Porsches in 2 verschillende klassen het podium te bereiken. 

skylimitblog

De 24 Hours of Zolder starten deze zaterdag om 17u. De kwalificaties worden donderdag verreden.
SEE YOU IN ZOLDER!


Vorige pagina

This is the Skylimit Events blog archive. To check more recent news visit www.skylimitevents.com.